13 березня 2024, 07:00

"Влада в РФ догралася", – Биков очікує велику війну в Європі вже у серпні

Кремль відрізав собі шляхи назад, а це означає, що виходу війни за межі України вже не уникнути, вважає Дмитро Биков.

"Влада в РФ догралася", – Биков очікує велику війну в Європі вже у серпні

Для путінського режиму сьогодні немає іншого варіанту, окрім як розширювати масштаби своєї агресії, а це означає, що варто готуватися до великої війни в Європі.

Таку думку в інтерв'ю "Ходорковский LIVE" висловив відомий російський письменник і публіцист Дмитро Биков.

З його слів, підсумком драматичних подій, що відбуваються, буде напад Росії на країни НАТО, що неминуче обернеться її ж розгромом. Загибель режиму від великої війни, на думку Бикова, сьогодні більш імовірна, ніж від революції або держперевороту.

"Влада Росії догралася. Вона постійно нарощує (агресивну - ред.) риторику, постійно підвищує ставки. І сьогодні вона зробила неминучою війну в Європі... Когось із НАТО спробує лапою - тих, хто їм (владі РФ - ред.) видається найвразливішим... Результатом буде надзвичайно кривава війна з природною поразкою країни, яка протиставила себе всьому іншому світу. Тут не може бути іншого сценарію", - розповів російський письменник.

Він вважає, що війна може вибухнути вже у серпні нинішнього 2024 року, оскільки військова істерія влади та пропаганди РФ наростає. І найбільше зараз слід побоюватися саме балтійським країнам.

"Естонії приготуватися. Нарва (естонське місто, що межує з РФ, - ред.) багатьма обговорюється як можливий тригер війни", - повідомив Биков.

Він також не виключає, що війна буе ядерною, але не відразу, а ближче до кінця війни, коли власна поразка стане для Кремля очевидною.

"Залишитися у рамках (війни конвенційною зброєю - ред.) у них не вийде... Щойно постане питання про втрату ними (путінським режимом - ред.) реальної влади, у них жодних бар'єрів не буде... Цей режим, мабуть, вириє собі навіть не яму, а ядерну воронку", - констатував письменник РФ.

І найстрашніше, з його слів, те, що режим забере із собою у могилу величезну кількість людських життів.


Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини