28 лютого 2024, 07:25

Путін отримав від Трампа запрошення до війни з НАТО: "Червень – це той термін"

Західний світ у курсі того, що відбувається: Такер Карлсон приїжджав до Москви до Путіна із запрошенням від Трампа вторгнутися до країн НАТО.

Путін отримав від Трампа запрошення до війни з НАТО: "Червень – це той термін"

Європейці вкрай стривожені збільшуваною напругою. З Литви вже донеслося попередження, що у разі нападу Росії Калінінград "швидко нейтралізують".

Російський блогер Анатолій Несміян зазначив, що західні політики невипадково раптово почали дискусію про відправлення військових контингентів в Україну. У разі можливих подій у країнах Балтії це дуже логічно - створити загрозу на іншому напрямку, щоб відволікти ворога від дуже непростого напрямку країн Балтії.

"Усі у курсі того, що відбувається, усі готуються до сценарію, який запропонував Трамп, і вже складно помилитися навіть із термінами: не пізніше за кінець літа, але й не раніше за кінець весни", - пише Несміян.

Він провів паралелі з введенням російських військ у Сирію. Наприкінці травня 2015 року стало очевидно, що вторгнення неминуче, а у серпні 2015 року приховувати його було неможливо.

"Останній, хто дізнався про те, що відбувається, це був, зрозуміло, народ Росії, якому просто оголосили та наказали аплодувати", - зазначив блогер.

За його оцінюванням, зараз ситуація розвивається у тому ж руслі: відбувається трансформація військового керування. На це Кремлю знадобиться місяці півтора - два, ще місяць витратять на планування та затвердження.

"Ще приблизно місяць - на перегрупування сил. З цього моменту військова готовність буде стовідсоткова, та справа постане лише за політичним рішенням, тож червень - це той термін, до якого проводитиметься підготовка до гіпотетичного конфлікту, а далі все залежатиме тільки від відмашки", - вважає Несміян.

Нюанс у тому, що Трампу, який підштовхує Путіна до війни, потрібен результат приблизно у жовтні.

Раніше повідомлялося, що Трамп використовує президента РФ для ослаблення НАТО та посилення США. Господар Кремля не у змозі оцінити реальну гру американського політика та діє за його планом.

Крім цього, Трампу вдалося позбавити ЗСУ необхідної військової допомоги під час боїв в Авдіївці.


Автор: Эль Мюрид

Останні новини