31 грудня 2023, 15:39

Портников попередив, що війна переходить на "новий рівень жорсткості": "Це неминуче"

Публіцист Віталій Портников розповів, як зміниться війна найближчим часом і неминуче перейде на територію РФ.

Портников попередив, що війна переходить на "новий рівень жорсткості": "Це неминуче"

Віталій Портников відреагував на те, що трапилося у Бєлгороді 30 грудня, несподіваною заявою: "Такого, як цього разу сталося у Бєлгороді, раніше не було, та це свідчить про те, що війна переходить на новий рівень взаємної жорсткості. Це саме те, що я завжди говорив, що війна триватиме довго, градус ненависті та насильства буде підніматися, та війна перейде на територію Росії. Це неминуче, тому що українське керівництво не може не переносити війну на територію Росії (воно має знищувати російські військові об'єкти). У нашій ситуації ми цього раніше не робили, тому що у нас не було відповідної техніки".

Інтерв'ю Віталія Портникова можна подивитися на каналі YouTube.

Політичний аналітик озвучив свій прогноз для України та РФ на 2024 рік: "Захід не дозволяє своєю технікою бити по російських містах, але якщо техніка з'явиться, то будуть ракетні обстріли й у Москві, та в інших містах РФ. Росія відповідатиме на це жорстко та теж бомбитиме центри українських міст. Минатиме 2024-й, 2025-й, а можливо, і 2026 рік у взаємному виснаженні, в обстрілах мирних міст, у загибелі мирного населення. Усе це буде буденністю і для нас, і для росіян".

"Саме тому я кажу, що якщо ми не хочемо, щоб ці дві країни впродовж найближчих років виснажували одна одну без чіткої перспективи розвитку, щоб ми не перетворилися на гігантське Сомалі разом із Росією, ми маємо шукати інструменти для того, щоб стримати агресора та закінчити цю війну", - підсумував Віталій Портников.

Раніше Портников звернув увагу на важливі нюанси подій у Бєлгороді.

Також Портников попередив, коли Путін спробує досягти результатів бліцкригу, який не вдався у 2022 році.

Нагадаємо, Портников розповів, про що "не брехав" Путін у своїй "прямій лінії".

Автор: Виталий Портников

Останні новини