20 грудня 2023, 10:33

"Якщо хтось принесе зайву інформацію, його просто вб'ють", – Ейдман розповів про боротьбу за спиною Путіна

Ігор Ейдман вважає, що за спиною Путіна йде запекла боротьба, – "друзі" диктатора не хочуть допустити, щоб він дізнався правду про те, що відбувається на фронті.

"Якщо хтось принесе зайву інформацію, його просто вб'ють", – Ейдман розповів про боротьбу за спиною Путіна

За спиною Путіна розгорнулася така боротьба, що якщо хтось спробує принести диктатору якусь зайву інформацію про війну, то його просто вб'ють фізично, як Пригожина.

Таку думку висловив російський опозиційний політолог і соціолог Ігор Ейдман в інтерв'ю Василю Голованову, яке можна подивитися на YouTube-каналі "ГОЛОВАНОВ".

"Я думаю, що це одиниці, та ми їх усіх загалом знаємо. Це люди найбільш близькі до тіла президента, при цьому до них не належить прем'єр-міністр Мішустін", - зазначив експерт.

У Кремлі між собою борються клани Ковальчука, Патрушева, Шойгу. Останній належить до тих, хто повідомляє Путіну виключно те, що лідер РФ хоче чути.

"Це люди, які мають доступ до тіла президента. Вони цей доступ контролюють і ні з ким, звичайно, ділитися не хочуть", - сказав Ейдман.

Нагадаємо, Ігор Ейдман заявив, що Путін повторює внутрішню політику Гітлера: "Веде гляйхшальтунг уже років двадцять".

Також Ігор Ейдман прокоментував нову передвиборчу програму Путіна: "Головним внутрішнім ворогом призначено представників нетрадиційної орієнтації".

Раніше Ігор Ейдман відреагував на дивну заяву Путіна про Україну: "Це трансформація у правильному напрямку, але цього недостатньо".

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини