1 грудня 2023, 14:10

Латиніна пояснила, що станеться у Росії, якщо Путін раптом скасує вибори

Сьогодні у Кремлі борються дві сили: Патрушев, який бажає скасувати президентські вибори у РФ, та інша група людей, які, навпаки, жадають переобрання диктатора.

Латиніна пояснила, що станеться у Росії, якщо Путін раптом скасує вибори

Російський президент 14 грудня проведе "пряму лінію з народом" і велику прес-конференцію, про що вже заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков. У зв'язку з цим виникає питання, оголосить лідер РФ цього дня про президентські вибори у країні чи ні.

Російська опозиційна журналістка та письменниця Юлія Латиніна в інтерв'ю для YouTube-каналу "Фабрика новостей" заявила, що у Кремлі намічаються кадрові перестановки.

За її словами, на сьогодні у Кремлі борються дві сили: Патрушев, який хотів би скасувати вибори, щоб Путін залежав тільки від силовиків, й інша сила - люди, які хочуть виборів.

"Я не розумію, навіщо Путіну скасовувати вибори та ламати російську економіку, адже це буде передача її шматків у руки Патрушеву та його товаришів", - зазначила Латиніна.

Також журналістка попередила, що якщо до влади прийдуть люди на кшталт Патрушева, то вони запровадять у Росії військовий комунізм з усіма наслідками, що з цього випливають.

Раніше Юлія Латиніна пояснила, навіщо Путіну так потрібна Авдіївка: "Він не міг дозволити собі..."

Також Юлія Латиніна прокоментувала новину про смерть Путіна: "Це може бути операцією прикриття".

Ще трохи раніше Юлія Латиніна відреагувала на черговий курйоз, що трапився з Путіним на публіці.

Автор: Юлия Латынина

Останні новини