30 листопада 2023, 07:34

Гордон назвав відомого українця, усунення якого "справа честі" для Путіна: "Дещо знаю..."

Журналіст Дмитро Гордон пояснив, чому глава ГУР України Кирило Буданов – мета № 1 для політичного керівництва РФ.

Гордон назвав відомого українця, усунення якого "справа честі" для Путіна: "Дещо знаю..."

Дмитро Гордон у своєму інтерв'ю для Олесі Бацман відповів на кілька найактуальніших для українців запитань, а також прокоментував замах на дружину глави ГУР МО України. На думку журналіста, Путін спробує усунути Кирила Буданова, тому спробу отруєння його дружини можна вважати тривожним дзвіночком.

Інтерв'ю Дмитра Гордона можна подивитися на каналі YouTube.

Відомий журналіст пояснив, чим Буданов неугодний російській владі: "Росія - це терористична держава. Звичайно, Кирило Буданов неабияк потріпав їм нерви та ще потріпає. Це дуже професійна людина, яка добре знає свою справу. Крім того, це дуже патріотична людина".

Потім Дмитро Гордон розповів детальніше про загрозу, що нависла над Кирилом Будановим: "Я думаю, що вони там підуть на все що завгодно через дії, які здійснює ГУР МО під керівництвом Буданова, тому що це дуже професійні, якісні та потужні акції. Звичайно, для них справа честі усунення Буданова. Те, що тобі сказав генерал Кондратюк з приводу атаки на дружину Буданова, це абсолютно зрозуміла історія, єзуїтська, російська, зрозуміла історія".

На запитання про військову допомогу для України від західних союзників популярний блогер відповів коротко та ясно: "Я впевнений, що все буде добре. Побачите, що все буде добре: нам усе дадуть і навіть більше. Повторюю, що я оптимістично налаштований, тому що дещо знаю, але нічого не скажу з того, що не можна говорити. Оптимістично налаштований я. Усе буде добре".


Раніше Гордон вирішив розкрити Путіну гірку правду, яку від нього приховують другий рік.

Також Гордон налякав анонсом подій, які відбудуться після перемоги Путіна на виборах.

Нагадаємо, Гордон озвучив події світового масштабу, які відбудуться після перемоги України над Росією.

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини