27 листопада 2023, 13:55

"Краще цивільним не потикатися", – Світан різко поставив на місце Безуглу за її критику Залужного

Роман Світан дав жорстку відповідь народній депутатці Мар'яні Безуглій за її критику Головнокомандувача ЗСУ України Валерія Залужного.

"Краще цивільним не потикатися", – Світан різко поставив на місце Безуглу за її критику Залужного

Народна депутатка від "Слуги народу", членкиня комітету нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла у своєму дописі у Facebook написала, що Головнокомандувач ЗСУ України Валерій Залужний не надав план дій на 2024 рік, тому військове керівництво має піти у відставку.

На пост Безуглої вкрай негативно відреагував полковник запасу ЗСУ Роман Світан, який в інтерв'ю для "Фабрики новин" заявив, що у Залужного точно є бачення на 2024 рік, але у свої плани він не має посвячувати всіх.

"Є моменти, в які цивільним краще не лізти, а тим більше у роботу Генштабу, навіть якщо це і політики. Але, взагалі, які з них політики? Як з мене Папа Римський", - сказав військовий експерт.

Після цього Світан ще раз наголосив, що політикам не потрібно лізти у військову кухню, бо там є певні рамки допуску до секретної інформації, держтаємниці тощо.

"Політики нехай займаються художнім словом, у них це добре виходить. Ось у "Фейсбуці" нехай і свистять. Навіть близько не можна підпускати жодного цивільного до військової кухні, інакше буде біда", - попередив полковник.

Раніше Роман Світан повідомив, коли Путін може запустити величезну хвилю ракет.

Також Роман Світан пояснив, яка ознака вкаже на те, що російські війська перебувають у паніці.

Ще трохи раніше Роман Світан заявив, що "апокаліптичний сценарій", який готують для нас росіяни, скасовується.

Автор: Роман Свитан

Останні новини