20 листопада 2023, 11:24

"Навіть із другого разу не справлявся..." – Максакова дала коротку характеристику Миколі Патрушеву

Ексдепутат Держдуми РФ Марія Максакова вкрай невтішно висловилася про Миколу Патрушева, назвавши його головним путінським нелюдом.

"Навіть із другого разу не справлявся..." – Максакова дала коротку характеристику Миколі Патрушеву

Секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев з кінця жовтня почав дуже часто з'являтися у медіасфері. Ба більше, російський політичний аналітик Валерій Соловей стверджує, що саме Патрушев зараз править Росією, а справжній Путін пішов в інший світ, залишивши на цьому світі кількох двійників.

В інтерв'ю Олесі Бацман ексдепутат Держдуми РФ і оперна співачка Марія Максакова теж не оминула стороною Патрушева, давши йому коротку та водночас ємну характеристику. За її словами, секретар Радбезу РФ - головний і найбільш перевірений путінський нелюд. Він увірвався у медійний порядок денний ще 1999 року, коли в одному з інтерв'ю фактично підтвердив те, що саме ФСБ організувала підрив будинків у Рязані.

Далі було якесь затишшя у медійній активності Патрушева, але врешті-решт він повернувся з якоюсь дикою програмною промовою людожера. За словами Максакової, під час прочитання цієї промови (рік не згадується - ред.) головний нелюд Путіна не демонстрував навіть мінімальних когнітивних здібностей. Він прочитав заготовлений спічрайтером текст найубогішим чином, ба більше, всю другу половину промови кашляв, нагадуючи Андропова незадовго до смерті. І якщо Путіну у промовах виділяють головні слова, то Патрушеву, мабуть, дали просто суцільний текст без будь-яких позначень. Він робив паузи там, де вони абсолютно не передбачаються, та не справлявся з низкою слів навіть із другого разу.

"Мені незрозуміло, як це можливо, що його сидять і слухають. Це ж як себе потрібно не поважати навіть такому стаду, як там", - зазначила ексдепутат Держдуми.

Нагадаємо, Марія Максакова повідомила, чого найбільше бояться у Кремлі: "Їм уже не впоратися".

Також Марія Максакова викрила Путіна та Собяніна у храмі: "Три роки тому зробили цю зйомку".

Раніше Марія Максакова прокоментувала величезні черги росіян у банки: "Це прискорить загальний обвал економіки".

Автор: Сеть

Останні новини