31 жовтня 2023, 14:44

Піонтковський заявив про "колосально негативні наслідки" дагестанських погромів для РФ

Антисемітські погроми у Дагестані – це колосальний показник нездатності Путіна контролювати, що коїться у Росії та навколо нього, вважає Андрій Піонтковський.

Піонтковський заявив про "колосально негативні наслідки" дагестанських погромів для РФ

Російський опозиційний політолог і публіцист Андрій Піонтковський під час спільного стріму з Романом Цимбалюком зізнався, що антисемітські погроми у Дагестані призвели насамперед до зовнішньополітичних наслідків, які є колосально негативними для Росії. Ці події остаточно зміцнили у свідомості західного політикуму та військово-політичного керівництва США концепцію світової війни, в якій на одному боці виступають ХАМАС, Путін та Іран, а на іншому - США, Україна й Ізраїль.

"Саме цього Путін хотів уникнути раціональною свідомістю, але з іншої півкулі його мозку рвалася клоака ненависті до Заходу, Ізраїлю та євреїв. Взагалі влада РФ не планувала цих подій, вона завдала їм колосальної шкоди", - підкреслив Піонтковський.

Крім того, експерт нагадав, що, на щастя, дагестанці так і не знайшли євреїв у літаку, інакше все могло б закінчитися набагато гірше.

Раніше Андрій Піонтковський розкрив безпрограшний план Китаю.

Також Андрій Піонтковський озвучив сценарій, який найближчим часом "повинні реалізувати США".

Ще трохи раніше Андрій Піонтковський вказав на серйозну помилку легіону зла: "Це посприяє загибелі путінського режиму".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини