17 жовтня 2023, 14:52

"Виникне якийсь хаос", – Піонтковський озвучив сценарій, який найближчим часом "мають реалізувати США"

Іранське керівництво набагато божевільніше, ніж Путін, тому Іран потрібно негайно позбавити ядерної зброї, заявив Андрій Піонтковський.

"Виникне якийсь хаос", – Піонтковський озвучив сценарій, який найближчим часом "мають реалізувати США"

Путін здатний тільки погрожувати ядерною зброєю, але не використовувати її. Іранське ж керівництво набагато божевільніше у цьому плані, тому Іран потрібно негайно позбавити ядерного потенціалу. І оскільки Захід зобов'язаний виграти у Четвертій світовій війні, то цілком імовірно, що скоро відбудеться "ядерна кастрація" Ірану.

Таку думку висловив російський опозиціонер, політолог і публіцист Андрій Піонтковський в інтерв'ю Василю Голованову, яке можна переглянути на YouTube-каналі "Фабрика новостей".

За словами експерта, Іран - це дуже тендітна держава, тому, після того як Захід ліквідує його ядерний потенціал і керівництво, там виникне якийсь хаос навколо влади. Потім об'єднана армія Туреччини й Азербайджану (Ердоган і Алієв домовилися про об'єднану армію) просто виконає свій обов'язок. Вона займеться питаннями безпеки братнього народу.

"Не секрет, що 30 млн іранців (приблизно 40% населення) - це азербайджанці, які давно вважають себе ущемленими в Ірані, - зазначив Піонтковський. - Там регулярно відбуваються певні заворушення. І ось Ердоган і Алієв (несподівані ситуативні союзники) реалізують свою історичну мрію. Формула Ердогана "один народ - дві країни" перетвориться на "один народ - три країни". Іранські азербайджанці з обіймами зустрінуть об'єднану турецько-азербайджанську армію. А що там буде на решті території Ірану, це вже нехай вони самі вирішують".

Потім аналітик ще раз підкреслив, що Іран дуже вразливий. І коли його буде виведено з гри, можна буде запускати ізраїльську армію у катакомби Гази.

"Ви уявляєте рівень мотивації та опору цих хамаських фанатиків, коли на їхніх очах зникнуть їхні спонсори, натхненники й організатори? Рівень втрат в ізраїльській армії буде на порядок меншим, якщо взагалі це не закінчиться капітуляцією", - спрогнозував Піонтковський.

Після цього експерт додав, що Захід просто зобов'язаний перемогти у Четвертій світовій війні та падіння Ірану буде колосальним ударом для РФ.

Раніше Андрій Піонтковський заявив, до чого призведе напад ХАМАС на Ізраїль: "Це серйозна помилка легіону зла".

Також Андрій Піонтковський озвучив реальну причину заборони на удари по території РФ: "Само по собі це жахливо".

Ще трохи раніше Андрій Піонтковський пояснив, чому загострилися польсько-українські відносини: "Витрати демократії".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини