4 жовтня 2023, 12:14

"Ви їх вкрали у західних країн", – Гордон зробив несприятливий прогноз для РФ

Стан авіаційної галузі РФ сьогодні страждає від санкцій, а найближчим часом із цим у країни-агресора буде ще гірше, вважає Дмитро Гордон.

"Ви їх вкрали у західних країн", – Гордон зробив несприятливий прогноз для РФ

Український журналіст і військово-політичний оглядач у спільному стримі з колегою Олесею Бацман звернув увагу на те, що з російським парком літаків відбуваються сумні речі, адже запчастини треба міняти вчасно, а ті, що надходять через треті, п'яті й дев'яті країни, з'являються з великим запізненням, при цьому вони несертифіковані, застарілі й узяті з якихось розібраних старих бортів.

"Не треба бути ясновидцем, щоб сказати: скоро у Росії почнуться авіаційні катастрофи, одна за одною. Будуть падати літаки з людьми, тому що санкції діють", - спрогнозував Гордон.

Потім журналіст звернувся до росіян, сказавши, що їх виключають із життя та карають за те, що їхня країна напала на Україну.

"Ви ізгої, та тепер ви не зможете обслуговувати свої літаки, які взагалі не ваші, ви їх вкрали у західних країн", - наголосив аналітик.

Раніше Дмитро Гордон прокоментував "ультиматум" США Україні: "Американці зрозуміли: з нашими каші не звариш".

Також Дмитро Гордон "підказав" ЗСУ, як можна легко обрушити Кримський міст.

Ще трохи раніше Дмитро Гордон спрогнозував подію, через яку війна може завершитися в один день: "Це історія тупості однієї людини".

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини