28 вересня 2023, 07:00

Путін віддав Алієву Карабах, щоб захопити Вірменію, – країна у небезпеці

Диктатор РФ Володимир Путін спеціально дав Азербайджану забрати Карабах, оскільки має плани на Вірменію, вважає Ігор Ейдман.

Путін віддав Алієву Карабах, щоб захопити Вірменію, – країна у небезпеці

Після втрати Карабаху Вірменія ризикує стати новою жертвою російської агресії.

Таку думку висловив відомий російський соціолог і опозиціонер Ігор Ейдман у своєму блозі у Telegram.

На його думку, Путін буквально "злив" Азербайджану Карабах, щоб послабити Вірменію та взяти її під свій повний контроль.

"Слідкуйте за руками. Путін намагається поміняти Нагірний Карабах на Вірменію. Зрозумівши, що все одно вже не у змозі перешкодити Азербайджану, він намагається перетворити поразку на перемогу. Його розрахунок у тому, щоб унаслідок вимушеної здачі Карабаху, отримати можливість змістити Пашиняна (з посади прем'єр-міністра Вірменії - ред.) та знову перетворити Вірменію на свій протекторат. Зараз путінська агентура у Вірменії намагатиметься використовувати цю ситуацію на сто відсотків", - написав російський опозиціонер.

Зазначимо, що, за даними російської журналістки Юлії Латиніної, ще у лютому 2022 року, коли Путін розпочав свою "спецоперацію" в Україні, до Вірменії з РФ в'їхала велика кількість кремезних чоловіків, схожих на "тітушок". Вона підозрює, що вже тоді диктатор планував, "зливши" Карабах, захопити владу у Вірменії та приєднати її до свого "СРСР 2.0" разом з Україною та Білоруссю. Плани Кремля щодо України з тріском провалилися, проте Вірменія зараз у великій небезпеці.

Після того як Карабах був звільнений армією Азербайджану, у Вірменії вирують протести. Москва ними може скористатися.

Раніше у Вірменії розповіли про спробу РФ повалити Пашиняна руками єреванських студентів.

Ми також писали, що пропагандистка Кремля Симоньян звинуватила у капітуляції Карабаху Пашиняна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини