10 вересня 2023, 21:21

Жданов розповів, яку підлість готує Китай: "Тут нова загроза"

Військовий експерт Олег Жданов нагадав про хитрість і підступність глави КНР Сі Цзіньпіна, який може почати допомагати РФ.

Жданов розповів, яку підлість готує Китай: "Тут нова загроза"

Військовий експерт Олег Жданов озвучив свої роздуми з приводу того, який хитрий план може бути реалізований спільно главами трьох країн (Росії, Китаю та Північної Кореї): "Росія намагається втягнути Китай у нашу війну опосередковано та прямо. Побічно - через постачання техніки та боєприпасів, тому що Росія шукає спосіб, як поповнити свої запаси, оскільки свого вже не вистачає. У Китаю дуже багато всього, та через Північну Корею є суміжний кордон (і у Китаю з Північною Кореєю, й у Росії з Північною Кореєю є кордон), тому цілком можливо, що це будуть китайські поставки".

Думку Олега Жданова з приводу підступних планів Сі Цзіньпіна можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Олег Жданов озвучив реальну позицію Китаю у війні Росії з Україною: "Як безпосередньо Росія намагається Китай втягнути у війну? До речі, Китай підтримує Росію: бачите, що Сі Цзіньпін не поїхав на G20, тому що Китаю наплювати на всіх інших, оскільки він проводить свою політику. Мені здається, що китайці зараз почнуть підтримувати росіян, щоб вони не програли у цій війні".

Офіцер запасу ЗСУ провів аналогію між двома подіями, спрогнозувавши подальші дії керівництва Китаю та РФ:  "Згадайте, з чого у 2014 році все починалося: Китай хотів укласти угоду (точніше, у 2013 році це ще починалося, візит Януковича до Пекіну), коли Китай хотів побудувати у Криму найглибоководніший порт у Чорноморському басейні. Китаю потрібна дорога в Європу. Зараз знову делегація Китаю у Криму. Я думаю, що Росія хоче швидко укласти з ними угоду та надати їм можливість почати швидко будівництво цього порту. Китай не просто будує, Китай привозить своїх робітників. Це буде ціла китайська агломерація у Криму, тому Китай що буде робити? Постачати зброю та техніку росіянам. Як він це буде робити? Через Північну Корею, я думаю, що тут нова загроза".



Раніше Жданов пояснив, чому ми не перешкоджали мінуванню окупованих територій.

Також Жданов розповів, у який момент "НАТО завдасть ракетно-бомбових ударів по території Росії".

Нагадаємо, Жданов пояснив, як Путін за рахунок "мирних переговорів" не з Україною хоче почати світову війну.

Автор: Олег Жданов

Останні новини