28 серпня 2023, 07:20

Швець позначив поворотний момент у війні, який уже настав: "Що далі?"

Ексрозвідник Юрій Швець назвав ліквідацію Пригожина поворотним моментом у війні між РФ і Україною.

Швець позначив поворотний момент у війні, який уже настав: "Що далі?"

Крах режиму Путіна наближається, припустив Юрій Швець і підкреслив, що пусковим механізмом є вбивство Пригожина. Від президента РФ відвертаються всі, починаючи з еліт, які обурені тим, що сталося. Підрив авторитету глави Кремля позитивно має позначитися на військовій ситуації в Україні.

Своє бачення актуальних подій озвучив у черговому аналітичному відео на YouTube Юрій Швець.

Військовий аналітик назвав подію, яка цілком може бути поворотним моментом у війні та долі Путіна: "Аналіз інформації, що надходить, свідчить про те, що, ймовірно, вже настав або настає повторний момент у війні, після якого справи підуть краще для України. Ті, з ким я говорю, з моїми джерелами у Вашингтоні, то все більше людей висловлюють думку, що ось таким поворотним моментом є вбивство Пригожина".

Юрій Швець провів аналогію між ліквідацією Пригожина й іншою історичною подією, коли Распутін передбачав загибель царської сім'ї після того, як його вб'ють. Йому здається, щось подібне очікує Путіна після того, як усунули засновника ПВК "Вагнер".

"Багато аналітиків вважають, що відбулася радикальна зміна ситуації насамперед у Росії у путінському режимі. Путін втратив зв'язок практично з усіма та підтримку з усіх боків. Почнемо з еліти, яка сприйняла вбивство Пригожина вкрай негативно", - зазначив розвідник.

Після цього Юрій Швець пояснив, як Путін збирається вирішити проблему, що виникла після усунення Пригожина: "Що далі? Путін зараз грає на побоюваннях усередині країни, тобто він вважає, що, по-перше, йому вдасться дочекатися сприятливого закінчення виборів у США. Він думає, що перечекає Захід, що Захід втомиться - це два. Поки це станеться, то він зможе спиратися на страх (він боїться та робитиме так, щоб усі інші всередині країни його боялися). Ось таким чином він збирається виїхати з цієї ситуації".

Раніше Швець заявив, що у ЗСУ є більш далекобійна зброя, ніж ATACMS.

Тим часом Швець озвучив "шалену ідею", яка могла зародитися у голові Сі Цзіньпіна.

Нагадаємо, Швець повідомив, хто врятує Україну від ворога, але його самого має захистити народ.

Автор: Юрий Швец

Останні новини