26 липня 2023, 22:00

Піонтковський пояснив, чому у США "побоюються нищівної перемоги України"

Політичний експерт Андрій Піонтковський припустив, що для США як лідера в усьому може бути небезпечною перемога ЗСУ.

Піонтковський пояснив, чому у США "побоюються нищівної перемоги України"

Бути № 1 у світі в усьому та завжди - це прерогатива Сполучених Штатів Америки, а якщо перемога України якось змінить цю ситуацію, поділився своїми роздумами на цю тему в ефірі "24 каналу" Андрій Піонтковський. Україна заслужить вдячність і визнання могутності її армії, а це означає, що на Європейському континенті виникне новий лідер вільного світу.

Інтерв'ю Андрія Піонтковського для "24 каналу" можна подивитися на YouTube.

Відомий публіцист висловив своє розуміння ситуації зі зволіканнями у передаванні Україні важливого озброєння та техніки: "У мене є одне міркування, не можу поки що його повністю гарантувати, але, мені здається, що у певних американських колах побоюються нищівної перемоги України, адже це повністю змінить геополітичну ситуацію. Україна, яка перемогла, повністю відновила свою територіальну цілісність, яка завдасть поразки Росії, стає найсильнішою державою в Європі з найсильнішою армією, з величезним політичним авторитетом, повагою тих країн Європи, яких вона захистила від російської агресії".

Андрій Піонтковський озвучив страх американських політиків перед перемогою України у війні: "Україна, яка перемогла, стає моральним лідером вільного світу. Це є вже інший НАТО: європейська частина НАТО буде очолюватися державою-переможницею Україною. У мене таке відчуття, ніби це американців трохи тривожить, що вони втрачають свою роль лідера вільного світу, але вони втрачають зі своєї вини. Ми ж бачимо, як боягузливо поводилася Америка останні 15 років і з війною у Грузії, і з анексією Криму".

Раніше Піонтковський назвав подію, після якої "війна закінчиться за кілька днів".

Також Піонтковський назвав людину, яку російські силовики усунуть після відходу Путіна.

Нагадаємо, Піонтковський повідомив, чого реально боїться Путін.


Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини