20 липня 2023, 08:15

Швець повідомив, хто врятує Україну від ворога, але його самого має захистити народ

Військовий аналітик Юрій Швець закликав українців вірити Головкому Валерію Залужному та захищати його від недоброзичливців.

Швець повідомив, хто врятує Україну від ворога, але його самого має захистити народ

Якщо існує людина, яка приведе Україну до перемоги над росіянами, то це Головнокомандувач ЗСУ, вважає Юрій Швець. Ексрозвідник переконаний, що генерал Валерій Залужний має всі якості полководця, а отже йому під силу повернути тимчасово захоплені території та показати світові міць української армії. Водночас військовий аналітик підкреслив, що Головком ЗСУ потребує підтримки та навіть захисту свого народу.

Думку Юрія Швеця з приводу того, хто приведе Україну до перемоги, можна дізнатися з відео на YouTube.

Досвідчений радянський розвідник відзначив важливий момент у зміненій риториці Кремля, коли на заяву Залужного повернути Крим воєнним шляхом ніхто не лякає ядерною зброєю: "Генерал Залужний каже, що ми будемо бити ворога на його землі. Раніше на це відповідали: "А ми по вас ударимо тактичною ядерною зброєю". - Тепер вони кажуть, що цього ми робити не будемо. Цікавий розвиток подій. Будемо стежити далі".

Потім Юрій Швець розповів українцям, від яких загроз їм варто захистити Головнокомандувача ЗСУ всередині самої країни: "Я вважаю, що генерал Залужний - це Маннергейм України наших днів, рятівник нації, та не тільки під час війни, а й після неї. Він захистить Україну від смертельного ворога, але всередині країни народ повинен об'єднатися та захистити генерала від дрібних чиновників, жалюгідних заздрісників, які бояться його популярності, для яких головне - це не захист України, а залишитися "при кориті" якомога довше".

Раніше Швець розкрив правду про те, як на Заході ставляться до Залужного.

Тим часом Швець висловився про зухвалий блеф Пригожина, який "готовий був іти ва-банк".

Нагадаємо, Швець розповів, як влада США вирішила "скористатися ситуацією в Росії".

Автор: Юрий Швец

Останні новини