2 червня 2023, 09:49

"Ось чому ФСБ не може їх викрити", – Жирнов пролив світло на структуру Легіону "Свобода Росії"

Легіон "Свобода Росії" – це повністю горизонтальна структура без будь-яких командирів і начальників, й у цьому полягає її сила, повідомив Сергій Жирнов.

"Ось чому ФСБ не може їх викрити", – Жирнов пролив світло на структуру Легіону "Свобода Росії"

На передній план в інформаційному порядку денному дедалі частіше виходять Легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус". Про ці структури відомо дуже мало, але деякі експерти все ж роблять певні висновки, спираючись на конкретні факти та керуючись логічним мисленням. Зокрема, російський опозиціонер, колишній радянський розвідник Сергій Жирнов заявив, що Легіон "Свобода Росії" - це об'єднання нового типу на кшталт соцмереж, грубо кажучи, структура без структури з абсолютно горизонтальним будівництвом, без будь-яких командирів і начальників.

Таку думку експерт висловив в інтерв'ю Вадиму Герасимовичу для YouTube-каналу Politeka Online.

"Будь-яка людина на території РФ, яка проти війни та проти Путіна й готова не тільки критикувати це десь на кухні або у соцмережах (за що, до речі, може отримати реальний кримінальний термін), а готова взяти у руки зброю або якісь підсобні предмети, може бути частиною Легіону", - пояснив Жирнов.

За словами аналітика, у Легіону немає керівників і структури, та у цьому полягає його головна сила. Кожен член антипутінської організації займається своєю справою на маленькій ділянці та практично ніяк не пов'язаний з іншими членами, саме тому ФСБ і не може "накрити" Легіон.

"Адже ФСБ працює за організованими структурами, тобто коли є командири, начальники, зв'язки, взаємини, гроші, бюджети, склади, явочні квартири. ФСБ на це заточена, вона це вміє робити", - зазначив опозиціонер.

А ось із Легіоном "Свобода Росії" ФСБ нічого зробити не може.

Раніше Сергій Жирнов пояснив, чому не варто радіти ударам по Москві: "Це погана новина для України".

Також Сергій Жирнов назвав головну причину, через яку Україні вигідно, щоб Путін ще залишався при владі.

Ще трохи раніше Сергій Жирнов розповів про головні досягнення "РДК" і Легіону "Свобода Росії".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сергей Жирнов

Останні новини