2 червня 2023, 07:22

Гетьман назвав ефективний спосіб захисту українців від ракетного терору РФ: "У будь-якій точці світу..."

Військовий аналітик Олексій Гетман нагадав, що Україна має законне право наносити удари по території РФ.

Гетьман назвав ефективний спосіб захисту українців від ракетного терору РФ: "У будь-якій точці світу..."

Найкращим способом захисту від масованих ракетних ударів по Україні військовий аналітик Олексій Гетман вважає удари у відповідь по військових об'єктах на території Росії. Майор запасу ЗСУ переконаний, що тільки так ми можемо зупинити ракетний терор ворога, при цьому нічого не порушуючи.

Думку Гетьмана з приводу механізму припинення ракетних ударів по українських містах можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Ветеран російсько-української війни в ефірі телеканалу "Прямий" емоційно заявив: "Абсолютно зрозуміло, що це йдуть атаки на мирні міста. Можна констатувати, що це терористичний акт, ми постійно це говоримо, але не продовжуємо свою думку. Якщо всі, навіть наші західні партнери, визнають, що це терористична атака, то є певні правила, як потрібно та можна поводитися з терористами. Терориста, якщо він загрожує країні, можна знищувати в будь-якій точці світу, та у будь-якій точці світу можна знищувати те, що він збирається застосувати або вже застосовує проти мирного населення".

"Давайте все-таки будемо атакувати ті об'єкти, по яких атакують нас, і навіть якщо деякі з наших партнерів вважають, що це неправильно, ми можемо їх переконувати, а можемо просто навіть спокійно реагувати та говорити: "Вибачте, але ми не можемо дозволити, щоб знову вбивали наших мирних громадян, зокрема у День захисту дітей, щоб гинули діти". Тому давайте будемо думати, як захистити наше населення, а не про сподобається це чи не сподобається нашим партнерам", - підсумував Гетьман.


Раніше Гетьман пояснив, чому великого контрнаступу ЗСУ може не бути.

Також Гетьман розповів, навіщо Пентагон перекинув до Європи "літак судного дня".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини