1 травня 2023, 21:38

Сазонов підказав, як слухати слова генерала Сирського "між рядків": "Перейшли у контрнаступ..."

Український політолог Кирило Сазонов озвучив своє бачення сказаного генералом Сирським про ситуацію на фронті.

Сазонов підказав, як слухати слова генерала Сирського "між рядків": "Перейшли у контрнаступ..."

Доброволець ЗСУ Кирило Сазонов натякнув, що важливо гранично уважно прислухатися до заяв вищого військового керівництва країни, тоді можна дізнатися багато цікавого. Як приклад український військовий процитував Сирського та пояснив, у чому полягала головна думка у сказаному генералом.

Інтерв'ю Кирила Сазонова для телеканалу ICTV можна подивитися на YouTube.

Український журналіст спершу припустив, що до моменту контрнаступу ЗСУ нам все-таки дадуть авіацію. На його думку, саме для цієї мети українські льотчики пройшли навчання на військових літаках західного зразка.

Потім Кирило Сазонов пояснив, що і без авіації є шанс провести успішну військову операцію зі звільнення тимчасово окупованих територій України, нагадавши, як це вже було зроблено у Харківській області: "Можливо, і зараз буде так само".

Після цього боєць ЗСУ впевнено заявив: "Давайте розуміти натяки нашого командування. Той самий генерал Сирський, командувач Сухопутними військами, який з Бахмуту та Донецького напряму практично не виходить, зустрічається постійно з командирами та бійцями, потроху розповідає. Він розповідає так, дуже акуратно, між рядків. Наприклад, він сьогодні заявив, що ворог іде навалом, за всяку ціну йде вперед, за всяку ціну нас тисне, не рахуючись із жертвами, але ми утримуємо позиції, та наприкінці акуратно додав, що подекуди перейшли у контрнаступ і викинули їх із їхніх позицій".

Раніше Сазонов розповів, як "зламається хребет російської армії".

Тим часом Сазонов озвучив "неофіційні сигнали" про здачу Росією частини окупованих територій.

Нагадаємо, Сазонов назвав того, хто може вплинути на Путіна та "закінчити війну протягом доби".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини