24 квітня 2023, 13:18

Андрій Піонтковський відповів на "страшне запитання" щодо війни в Україні

Андрій Піонтковський перерахував країни, які можуть надіслати своїх солдатів в Україну для боротьби з РФ, якщо у цьому виникне нагальна потреба.

Андрій Піонтковський відповів на "страшне запитання" щодо війни в Україні

Російський опозиційний політолог і публіцист Андрій Піонтковський під час стріму проаналізував останні політичні події тижня, що минає, а також відповів на актуальні запитання глядачів. Один із підписників поставив експерту запитання: "Якщо в Україні буде недостатньо воїнів для продовження захисту України, чи зважаться партнери надіслати своїх солдатів для допомоги?"

"Це страшне запитання, але правильне", - одразу ж зазначив політолог.

Потім він перерахував країни, які точно надішлють своїх солдатів не тільки із солідарності з Україною, а й з міркувань власної безпеки. Це Велика Британія, Польща, Литва, Латвія, Естонія. Можливо, до них приєднаються ще Румунія та Словаччина.

Також Піонтковський наголосив, що щоразу, коли колективний Захід боявся передати Україні те чи інше озброєння, чи то "Хаймарси", чи то "Джавеліни", боячись спровокувати Путіна, це призводило до великих втрат серед українських військових. На жаль, зараз теж спостерігається затримка у передачі ЗСУ необхідної військової техніки та зброї, зокрема винищувачів F-16. І такі зволікання можуть призвести до катастрофічних втрат серед української армії.

"Але будемо сподіватися, що до цього не дійде", - сказав есперт.

Раніше Андрій Піонтковський розповів про "помсту" Вашингтону за те, що Сі Цзіньпін "завербував" Макрона.

Також Андрій Піонтковський озвучив дату, яка розставить усі крапки над "і": "Ми всі чекаємо".

Ще трохи раніше Андрій Піонтковський пояснив, про що попереджає росіян головний путінський пропагандист Соловйов: "За вказівкою зверху".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини