19 квітня 2023, 21:54

"У Кремлі тиха паніка", – Ілля Пономарьов напророкував швидкий переділ влади у РФ, назвавши двох очевидних лідерів

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов зазначив, що наближені до Путіна сьогодні поводяться так, як близьке оточення Сталіна в останні роки життя диктатора.

"У Кремлі тиха паніка", – Ілля Пономарьов напророкував швидкий переділ влади у РФ, назвавши двох очевидних лідерів

Навколо Путіна триває ситуація тихої паніки. Люди, які занадто близькі до нього, не можуть розраховувати на якесь "відповзання". І вони поводяться так, як поводилося оточення Сталіна в останні роки життя диктатора, тобто головне - не сердити "царя", подобатися йому, розважати його, бути чимось на кшталт придворних блазнів. Але ще важливіше - це не випасти з обойми для того, щоб узяти участь у прийдешньому розподілі влади, який неминуче відбудеться у недалекому майбутньому.

Таку думку висловив ексдепутат Держдуми РФ, політичний представник легіону "Свобода Росії" Ілля Пономарьов в інтерв'ю Олесі Бацман.

Також експерт назвав двох очевидних лідерів у прийдешньому переділі влади. На його думку, це Михайло Мішустін і Дмитро Медведєв.

"Медведєва дуже багато хто недооцінює, але я вважаю, що списувати його з рахунків не варто. Я вважаю, що Дмитро Анатолійович і не спився, і не знюхався, тому що він активно на це натякає сам. На мій погляд, він людина досить розумна, але досить прямолінійна та примітивна за своїм мисленням. Багатоходовочки - це не його коник. Але він дуже хоче повернутися (до влади - ред.)", - заявив Пономарьов.

Раніше Ілля Пономарьов назвав умову, за якої у Росії відбудуться відчутні зміни.

Також Ілля Пономарьов пролив світло на особисте життя Путіна: "Він може робити все, що захоче".

Ще трохи раніше Ілля Пономарьов висунув несподівану версію про двійників Путіна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Илья Пономарев

Останні новини