19 квітня 2023, 10:22

"Його можуть спеціально "плавити"", – Гордон припустив, чому у Кремлі виклали ганебне відео з Путіним

Дмитро Гордон не виключає, що відео, де Путін нібито прибув на фронт в Україну та тут же видав себе обмовкою, неспроста з'явилося у Мережі.

"Його можуть спеціально "плавити"", – Гордон припустив, чому у Кремлі виклали ганебне відео з Путіним

Днями у Кремлі виклали відео, де Путін нібито приїхав на передову до Херсонської та Луганської областей. Але одразу ж стало зрозуміло, що це старе відео, бо диктатор вимовив фразу: "Зараз буде Великдень", - хоча свято цьогоріч уже минуло.

На цю новину відреагував відомий український журналіст Дмитро Гордон, який порадив піар-команді Путіна не ганьбитися та хоча б слухати, що говорить їхній господар. "Так, вони потім почистили це, але вже пізно", - зазначив експерт під час спільного стріму з Олесею Бацман.

Але одразу ж після цього Гордон висунув іншу версію. За його словами, постійні промахи Путіна можуть свідчити про те, що його спеціально "плавлять". "Я впевнений, що там (у Кремлі - ред.) є розумні люди, які проти цієї страшної авантюри, та вони розуміють, що Путіна треба швидше скидати, інакше кінець усім. Я охоче уявляю, що його плавлять усередині, показуючи ідіотом", - пояснив журналіст.

Потім Гордон провів історичні паралелі. Наприклад, Семичастний, керівник КДБ СРСР, який очолював змову проти Хрущова, спеціально притримував товар (хліб, м'ясо) на полицях магазинів, провокуючи невдоволення по всій країні.

"КДБшники косили під звичайних людей, ходили та говорили: "Ось Хрущов, при ньому ні м'яса немає, ні хліба". - Наступний напрям, який робив Семичастний, - це запуск у народ анекдотів про Хрущова", - розповів журналіст.

Цю саму тему (анекдоти та товар) повторив Андропов за Брежнєва, який старіє, а також опозиція за Горбачова.

"Тобто я не виключаю, що у Кремлі вариться якась каша", - резюмував Гордон.

Раніше Дмитро Гордон відреагував на новий наказ Путіна: "Відступати з цього човна вже пізно".

Також Дмитро Гордон пояснив, чого вичікують російські еліти: "Вони хочуть віддатися Заходу".

Ще трохи раніше Дмитро Гордон "пройшовся" по Йосипу Пригожину: "Що ти прешся на Захід?"

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини