6 квітня 2023, 09:53

"Це щось близьке до катастрофи", – Яковенко озвучив найбільшу небезпеку для України

Російський опозиціонер Ігор Яковенко вважає, що ймовірність перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у США 2024 року – це величезна загроза для України.

"Це щось близьке до катастрофи", – Яковенко озвучив найбільшу небезпеку для України

Дональд Трамп - одна з найбільш обговорюваних політичних фігур сьогодення не тільки в Америці, а й у всьому світі. Як відомо, експрезидент США знову планує йти на вибори 2024 року. І ймовірність його перемоги - це найбільша надія Путіна та водночас величезна загроза для українців, адже сьогодні Трамп уже відверто заявляє, що готовий віддати Путіну всю Україну.

"Імовірність приходу Трампа до влади - це щось близьке до катастрофи. Це буде дуже велика проблема для України", - заявив ексдепутат Держдуми РФ Ігор Яковенко в інтерв'ю Олексію Гомону, яке можна подивитися на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

За словами експерта, у Росії сьогодні дві надії: Трамп і Сі Цзіньпін. Обидва вони сакралізовані російським телебаченням. І РФ обов'язково спробує влаштувати якусь "заваруху" у США, попередив Яковенко.

Незважаючи на те, що Конгрес консолідований на підтримку України, однаково багато чого у США залежить від президента, тому Україні вкрай важливо закінчити війну з Росією до виборів у 2024 році, підкреслив експерт.

Нагадаємо, Ігор Яковенко розповів про хитрощі Китаю: "Це була гра".

Також Ігор Яковенко передбачив громадянську війну в Росії: "Вони будуть рвати один одного на частини".

Раніше Ігор Яковенко оцінив імовірність бунтів у РФ: "Путін не зупиниться ні перед чим".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Игорь Яковенко

Останні новини