4 квітня 2023, 22:03

Російська влада повторює трюк Сталіна: для терору все готово

Ліквідацію у Санкт-Петербурзі Z-воєнкора Владлена Татарського Кремль використає для масових репресій, упевнений Ігор Ейдман.

Російська влада повторює трюк Сталіна: для терору все готово

Росія, програвши війну Україні, опинилася на порозі масштабних внутрішніх репресій. Тригером цих подій є ліквідація у Санкт-Петербурзі кремлівського пропагандиста Владлена Татарського.

Про це у своєму блозі у Facebook пише відомий російський опозиціонер, політемігрант Ігор Ейдман.

У вбивстві Татарського влада РФ звинуватила, що дивно, не тільки Україну, а й російську опозицію. Одразу ж пропагандисти та чиновники почали з піною біля рота вимагати винищення всіх незгодних у країні, наслідуючи діячів сталінської епохи. Показовим є пост заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва, який фактично виступив за повернення смертної кари.

"Їх (незгодних - ред.) винищують як скажених собак із отруйною слиною, що тече з рота", - написав путінський "яструб" у Telegram.

"Убивство Татарського може бути провокацією у стилі вбивства Кірова, покликаною виправдати масовий терор проти незгодних", - написав Ейдман.

Він звернув увагу на те, як злагоджено весь путінський режим почав вимагати крові незгодних після ліквідації Татарського. Уже складаються списки "ворогів народу", яких без будь-яких підстав на те таврують пособниками терористів.

"Російська влада повторює трюк, який застосував Сталін, щоб виправдати масові репресії кінця 30-х... Для повторення сталінського терору все готово, зокрема пропагандистське обґрунтування... Залишається сподіватися тільки на те, що вони просто не встигнуть розгорнути нову широкомасштабну репресивну кампанію до свого краху, що швидко наближається", - констатував Ейдман.

Нагадаємо, на думку Bloomberg, ліквідація Татарського може бути переломним моментом у війні.

Також Ярош розповів, хто організував ліквідацію Татарського у Санкт-Петербурзі.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини