21 березня 2023, 11:27

"Я тихо шаленію", – Латиніна про секретний документ, який злив у Мережу Пригожин

Ворожнеча окремих частин російської армії вийшла на рівень, коли Пригожин почав публікувати секретні документи у відкритому доступі.

"Я тихо шаленію", – Латиніна про секретний документ, який злив у Мережу Пригожин

Конфронтації та скандали всередині російської армії досягли масштабів, які свідчать про важку ситуацію всередині окупаційних сил РФ. Про це заявила відома російська журналістка, історик Юлія Латиніна, коментуючи відкритий лист ватажка ПВК "Вагнер" Пригожина до міністра оборони Шойгу із закликом "не допустити оточення його підрозділів у Бахмуті".

На своїй сторінці у соціальній мережі Twitter вона зазначила, що такий документ має неймовірну цінність для військових супротивників Росії та був би серйозним проривом, якби розвідка ЗСУ змогла одержати його у своє розпорядження.

Однак цього не знадобилося, оскільки рівень конфліктів у російській армії вийшов на рівень, коли Пригожин публікує секретні документи у відкритому доступі, намагаючись отримати армійську допомогу через скандал із приверненням уваги громадськості. Цілком ймовірно, справи у росіян на фронті складаються дуже складно.

"Я тихо шаленію. От скажіть, якби під час війни офіцер розвідки добув такий папір, це ж був би вищий пілотаж! А якби його розбовтали, страшно сказати, що було б із базікою. А ось він у відкритому доступі, хоча й без "секретного додатка", - зазначила журналістка.

Нагадаємо, Пригожин більше не вірить у всесилля своїх найманців і просить МО РФ захистити їх від ЗСУ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юлия Латынина

Останні новини