21 березня 2023, 10:26

"Захід налаштований рішуче", – Арестович розповів, що буде, якщо Китай почне постачати озброєння РФ

Якщо Китай почне постачати зброю РФ, то принципово це нічого не змінить, тому що Захід одразу ж збільшить військову допомогу Україні, заявив Олексій Арестович.

"Захід налаштований рішуче", – Арестович розповів, що буде, якщо Китай почне постачати озброєння РФ

Колишній радник ОПУ Олексій Арестович відповів на головне питання сьогодення: чи наважиться Китай на постачання озброєнь РФ, незважаючи на те, що Захід його суворо попередив про серйозні наслідки.

"Відразу хочу заспокоїти тих, хто боїться, що озброєння буде поставлено. Це означає тільки дві речі: санкції проти Китаю, який до цього абсолютно не готовий, а також різке збільшення допомоги Україні вже всіма засобами аж до зняття окремих одиниць з озброєння НАТО та пряму передачу нам", - заявив експерт під час бесіди з Марком Фейгіним.

Запис спільного стріму Олексія Арестовича та Марка Фейгіна можна подивитися на YouTube-каналі Alexey Arestovych.

За словами ексрадника ОПУ, Захід рішуче налаштований на військовий розгром Росії, тому посилає сигнали та попередження Китаю.

"Загалом Сі Цзіньпіну, грубо кажучи, запропонували пошукати ситуацію, коли Росія і розгромлена на полі бою, і Путін залишився при владі. Але тільки є один нюанс: Путін уже не може залишитися при владі, з погляду Заходу, тому що він військовий злочинець проти людяності. І Сі Цзіньпін має вирішити цю дилему", - зазначив Арестович.

Потім експерт додав, що для Китаю це ідеальна ситуація, оскільки Путіну тепер нікуди тікати, тож він здаватиме все: технології, території, ресурси, а Китай, звісно ж, хоче все це експлуатувати по максимуму.

Нагадаємо, Олексій Арестович озвучив головне завдання армії РФ на сьогодні: "Не хоробро атакувати Україну".

Раніше Олексій Арестович відреагував на видачу Міжнародним кримінальним судом ордера на арешт Путіна: "17 березня 2023 року світ змінився назавжди".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини