20 березня 2023, 09:52

Григорій Тамар вказав на неочевидну ознаку того, що війна наближається до кінця

У Кремлі вирішили, що війна з Україною наближається до своєї завершальної фази, про що свідчить заборона вербувати ув'язнених, вважає Григорій Тамар.

Григорій Тамар вказав на неочевидну ознаку того, що війна наближається до кінця

Уся історія з участю ПВК "Вагнер" у війні проти України - це найтривожніша історія для РФ, для її внутрішньополітичного та соціального життя, адже у той момент, коли цю організацію було втягнуто у конфлікт, автоматично постало запитання: а що робити з цими людьми після того, як воєнні дії буде завершено? Усі ці кримінальні злочинці, випущені на волю, які звикли грабувати, мародерствувати, вбивати й ґвалтувати, повернувшись до РФ після завершення війни, захлиснуть російські міста насильством.

Таку думку висловив офіцер Армії оборони Ізраїлю у відставці, військовий історик Григорій Тамар в інтерв'ю Олексію Гомону, яке можна подивитися на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

"Єдине, що можна зробити з цим угрупованням "Вагнер", це його ліквідувати на кінцевому етапі цієї війни. І ось той факт, що заборонили вербувати ув'язнених, він для Пригожина має бути червоною лампочкою, тому що, мабуть, у Кремлі вирішили, що війна наближається до своєї завершальної фази, - заявив експерт. - І я думаю, що з "Вагнером" буде покінчено таким чином".

За словами Тамара, такі випадки відбувалися в історії воєн багато-багато разів, коли подібні структури, висловлюючись жаргонним терміном, зливалися після завершення військового конфлікту.

Раніше Григорій Тамар назвав "основний засіб досягнення перемоги", якого немає у росіян.

Також Григорій Тамар припустив, чи будуть бунти у Росії: "Паралельно йтимуть два процеси..."

Ще трохи раніше Григорій Тамар озвучив єдину умову, за якої РФ припинить завдавати ракетні удари по території України.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини