13 березня 2023, 11:32

"Не забуваємо, що він говорив про Крим", – Гончаренко відреагував на нагородження "Оскаром" фільму про Навального

Український політик Олексій Гончаренко вважає, що на Заході досі бояться розпаду РФ, про що свідчить нагородження "Оскаром" фільму про Навального.

"Не забуваємо, що він говорив про Крим", – Гончаренко відреагував на нагородження "Оскаром" фільму про Навального

На кінопремії "Оскар-2023" у номінації "Найкращий документальний фільм" переміг фільм "Навальний" про відомого російського опозиціонера, знятий канадським режисером Деніелом Роером. Водночас президенту України Володимиру Зеленському відмовили у виступі на "Оскарі" нібито через "расизм". Мовляв, Голлівуд і так занадто багато уваги приділяє постраждалим у російсько-українській війні у той час, як ігнорує війни в усьому світі, від яких страждають чорношкірі люди.

Новина про нагородження фільму "Навальний" набула широкого резонансу в українському суспільстві, зокрема й серед політиків. Так, український депутат Олексій Гончаренко, який стоїть на передовій в інформаційній війні проти РФ, опублікував пост із цього приводу у своєму Telegram-каналі.

"Що це означає? Російська "опозиція" підніметься та почне щось робити? Ні. Російський народ підніметься та почне щось робити? Ні. Чи потрібно нам продовжувати активно просувати українські інтереси у світі? Так, обов'язково", - написав політик.

Також Гончаренко підкреслив, що перемога фільму "Навальний" на "Оскарі" доводить: у світі досі бояться розпаду Росії. Але українцям і далі потрібно доносити ідею про ліквідацію РФ у тому вигляді, в якому вона існує сьогодні.

"Не забуваємо, що Навальний про бутерброди та Крим говорив, і продовжуємо боротися за нашу країну", - підсумував політик.

Більшість підписників висловили солідарну позицію з Гончаренком:

"Тобто, як виступити Зеленському, то "Оскар" аполітичний, а як давати нагороду за фільм про так званого російського опозиціонера, то можна!

Через це і не пустили Зеленського виступити.

Зеленьському не дали виступити, бо перемогти мало це л*йно... Вони намагаються всіма правдами скасувати відміну росіянців у світі...

Ось тому й не дали можливості виступити Зеленському, бо це був би контраст між реальністю та наративами, які вони просувають про Росію".

Нагадаємо, у Мережі опублікували нове фото Навального: політик заявив, що "осліпне через три місяці".

Раніше таролог Людмила Хомутовська відповіла на запитання, чи стане Навальний президентом Росії.
ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Гончаренко

Останні новини