10 березня 2023, 11:13

"Кадиров готується до війни", – Піонтковський розповів, що насправді задумав глава Чечні

Андрій Піонтковський заявив, що Кадиров готується до війни за незалежність Чечні, оскільки бачить, як справа йде до розпаду РФ.

Рамзан Кадиров завжди позиціонував себе не як секретаря Грозненського райкому партії "Единая Россия", а як керівника незалежної Ічкерії. Кілька тижнів тому він зробив сенсаційну заяву, в якій з награним докором українцям згадав, що "ми ж 15 років тому, героїчна Ічкерія та я зокрема, боролися проти Російської імперії, але нас ніхто не підтримав: ні Захід, ні українці", тому Чечня була змушена укласти таке собі перемир'я з Кремлем. Але річ у тім, що Кадиров насправді виграв війну у Росії, та Путін це вже визнав. Лідер РФ платить величезну данину Чечні, а за це Кадиров демонструє зовнішню лояльність Кремлю.

Про це розповів російський опозиціонер, політолог і публіцист Андрій Піонтковський в інтерв'ю Пітеру Залмаєву в ефірі YouTube-каналу "Утро Февраля".

Насправді Кадиров завжди відчував себе лідером незалежної Ічкерії, а зараз він бачить, як справа добігає кінця, до падіння путінського режиму, та він знає, що у нього укладено особисту унію з Путіним, і зобов'язаний він тільки йому. Всі інші силовики ненавидять Кадирова, та після поразки Росії вони будуть готові ліквідувати його та знову здобути владу у Чечні.

"Саме тому Кадиров уже практично йде з війни в Україні та всю армію, яку за цей час створив завдяки участі у цій війні, присвячує двом завданням: захисту незалежності Чечні та забезпеченню своєї влади всередині Чечні, адже не всі чеченці були задоволені припиненням війни з росіянами та переходом на особисту унію з Путіним. До речі, заява Кадирова двотижневої давності, зокрема, була адресована і чеченцям. Мовляв, подивіться, не все ж так погано у нас", - пояснив Піонтковський.

Раніше Андрій Піонтковський розповів, куди подінуться сотні тисяч мобілізованих росіян: "Мафіозні групи розуміють..."

Також Андрій Піонтковський пролив світло на велику економічну гру Китаю та США: "Вони сіамські близнюки".

Ще трохи раніше Андрій Піонтковський сказав, яким бачить завершення війни в Україні: "Москва погодиться на умови..."

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини