2 березня 2023, 15:54

Жданов розсекретив, про що "вже домовилися" Росія з Китаєм: "Є інформація, вона неофіційна"

Військовий експерт Олег Жданов поділився неофіційними даними щодо секретної домовленості Китаю з РФ.

Жданов розсекретив, про що "вже домовилися" Росія з Китаєм: "Є інформація, вона неофіційна"

Нікому не вигідно, щоб стався розвал Російської Федерації. Таким країнам, як Китай, набагато зручніше мати економічні відносини з одним суб'єктом, ніж налагоджувати відносини з кількома новими, які можуть утворитися після розвалу Росії. Олег Жданов пояснив, що Путін давно пообіцяв главі Китайської Народної Республіки частину РФ, хоча жодного офіційного підтвердження цього факту поки що немає.

Про що на сьогодні вже домовилися лідери двох країн РФ і Китай, розповів у своєму аналітичному відео на YouTube Олег Жданов.

Військовий експерт висловив свою точку зору щодо можливих наслідків розпаду Російської Федерації. Полковник запасу ЗСУ переконаний, що розвал РФ, коли у результаті замість одного суб'єкта міжнародного права буде близько сорока та невідомо, до кого потрапить ядерна зброя і в якій кількості, нікому не вигідний.

Олег Жданов озвучив цікаву неофіційну інформацію щодо домовленості між Китаєм і РФ: "Навіщо Китаю торгуватися з десятком держав, які можуть виникнути на просторах Сибіру, якщо вони вже домовилися з Росією. Ми це питання вже порушували, щоправда, дуже давно. Я говорив, що є інформація, вона неофіційна, але вона існує про те, що Путін уже давно все злив, що Китай може спокійно проводити економічну експансію з поглинанням територій. Навіщо йому воювати з Росією?"


Раніше Жданов пояснив, чому резервну армію Україна формує тільки зараз.

Також Жданов попередив про повну бойову готовність РФ "до застосування засобів ядерного нападу".

Нагадаємо, Жданов розповів про тривожні сигнали з Росії.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Олег Жданов

Останні новини