21 лютого 2023, 13:11

Невзоров відповів на послання Путіна й однією влучною фразою передбачив його долю: "Попросить ковдру"

Відомий експерт Олександр Невзоров у своєму саркастичному стилі спрогнозував, що на Путіна чекає Міжнародний трибунал.

Невзоров відповів на послання Путіна й однією влучною фразою передбачив його долю: "Попросить ковдру"

Популярний публіцист і політичний експерт Олександр Невзоров миттєво відреагував у своєму ТГ-каналі на послання російського диктатора Володимира Путіна Федеральним зборам, яке нещодавно вже завершилося.

Невзоров назвав виступ Путіна "нуднятиною" та заїждженою платівкою, яку той тільки якимось дивом не втомився повторювати.

Експерт наголосив, що сьогоднішня промова Путіна у перекладі зі "старочекістської говірки совкової" мови російською означає де факто подальше зубожіння РФ, розруху, а також труп із медаллю у кожній родині.

Крім того, Невзоров дав гумористичне передбачення про те, яким буде наступне послання російського президента. За його словами, воно вже відбудеться у тюремній камері.

"Наступне послання Володимира Путіна буде набагато цікавішим і суттєво коротшим. Воно полягатиме у проханні видати додаткову ковдру та змінити облисілий килимок біля ліжка. Виголошено воно буде нідерландською, а адресовано наглядачам камер Гаазького трибуналу", - написав він.

Нагадаємо, сьогодні, 21 лютого, об 11:00 за Києвом почалося послання Путіна Федеральним зборам. Виступ російського диктатора почався з необґрунтованих звинувачень на адресу України та країн НАТО.

Як повідомлялося раніше, Путін під час свого виступу постійно кашляв і погрожував: "Ми будемо відсувати від наших кордонів!"

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини