13 лютого 2023, 10:03

Невзоров показав збірний образ "руського богатиря", кинутого на штурм Донбасу

Поки Україну захищають найкращі бійці та добровольці різних елітних професій, РФ жене на передову хворих на ВІЛ зеків.

Невзоров показав збірний образ "руського богатиря", кинутого на штурм Донбасу

У полоні у ЗСУ опинився класичний російський найманець, тисячі яких Москва щодня кидає на штурм Бахмуту та Вугледару.

У той час, коли українські землі від ворога, крім наших високопідготовлених бійців, захищають відомі артисти, бізнесмени та просто освічені хлопці з непереможним бойовим духом, РФ жене на фронт "доходяг", єдиною мотивацією яких воювати проти України є обіцянка випустити їх з місць ув'язнення, де вони повинні були провести залишок життя.

Російський публіцист і журналіст Олександр Невзоров, який нині живе в Україні, опублікував кадри з полоненим окупантом. За його словами, саме такі "бійці" є штурмовиками Вугледару та Бахмуту, що призводить до колосальних втрат армії РФ. Невзоров показав збірний образ учасника так званої "спецоперації".

"Звичайно, є "витязі" трохи кращі, ніж цей тип, але є навіть гірші. З безлічі відео з полоненими я вибрав "середній" збірний образ того "руського богатиря", який сьогодні штурмує Бахмут або Вугледар", - написав журналіст на своєму Тelegram-каналі.

На кадрах полонений "вагнерівець" розповідає, що він хворий на ВІЛ і гепатит зек. При цьому він ледве розмовляє. На зоні ув'язненим "мігрантам" (таджики й узбеки), крім свободи, обіцяли дати російське громадянство за участь у "СВО".

Паралельно з цим в Україні захищають свою країну освічені люди, діячі мистецтва й інших сфер бізнесу. Публічні персони дедалі охочіше вступають до лав добровольців, щоб воювати проти агресора та швидше перемогти окупантів.

Між нашими бійцями й окупантами нездоланна прірва.

Нагадаємо, ще на самому початку повномасштабної війни пішов служити у ЗСУ відомий український музикант і виконавець, телеведучий передачі "Орел і Решка" Коля Серга.

Раніше Бутусов розкрив історію бійця, який повернувся з Мексики в Україну та замість медового місяця вирушив на фронт.

Також повідомлялося про 20-річного українського захисника з "Легіону Свободи", який відважно командує відділенням на передовій.

Як передавав Діалог.UA, льотчик ЗСУ з позивним Karaya одним фото показав перемогу у повітрі.

Паралельно з цими історіями полонений одноокий зек з "ДНР" розповів, як його відправили на війну проти України.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини