13 лютого 2023, 09:01

"Путін не вважатиме своєю втратою..." – Портников розкрив подальші дії РФ

Журналіст Віталій Портников прогнозує швидкий успішний контрнаступ ЗСУ на Запорізькому напрямку, зокрема деокупацію Мелітополя.

"Путін не вважатиме своєю втратою..." – Портников розкрив подальші дії РФ

Відомий журналіст Віталій Портников поділився своїми висновками щодо поточних цілей Москви у війні проти України. З кожним днем становище росармії на фронті стає дедалі гіршим і тримати всі тимчасово окуповані території немає можливості. Незабаром ворогу доведеться робити вибір, щоб одномоментно не позбутися всього.

На думку Віталія Портникова, Кремль готується до "кроку доброї волі" на кількох лініях фронту. Він вважає, що зараз здачу Мелітополя ЗСУ російський кривавий диктатор не вважатиме своєю втратою. Свої думки журналіст висловив у відео, оприлюдненому на каналі YouTube.

"Путін навіть не визнаватиме факт поразки, якщо втратить контроль над південними областями України (Запорізькою та Херсонською так само, як це було з втечею армії РФ із Херсону, - авт.)", - каже він.

Зовсім інша ситуація з Донецькою та Луганською областями. Кремль труситься за ними та буде всіма способами намагатися захопити аж до адміністративних кордонів.

Ці регіони разом з окупованим Кримом ще з 2014 року перетворилися на плацдарм наступу РОВ на Україну. Ці території є політичною метою Путіна та всього його оточення.

"Найближчим часом українська армія наступатиме на Південь і звільнятиме Мелітополь і всю частину Запорізької та Херсонської областей", - прогнозує журналіст. Після цього українські захисники підуть на Крим.

Паралельно з цим російські військові злочинці штурмуватимуть Донбас. У такий спосіб Москва хоче домогтися початку якихось політичних перемовин про "призупинення воєнних дій" під маркою того, що всі політичні цілі так званої "СВО" вже досягнуті.

Раніше Портников заінтригував заявою, що в Україні вже йде "зовсім інша війна". Він вказав на головний прорахунок Путіна.

Як писав Діалог.UA, Путін, посміхаючись, відзначив "успіх" морпіхів РФ, розгромлених під Вугледаром. Диктатор задоволений їхньою роботою у рамках "демілітаризації" в Україні.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Виталий Портников

Останні новини