26 січня 2023, 15:40

Збулося російське пророцтво щодо Донбасу, але є проблема – Казанський

За словами Казанського, Росія реалізувала пророцтво, яким раніше лякала жителів Донбасу щодо України.

Збулося російське пророцтво щодо Донбасу, але є проблема – Казанський

Упродовж 8 останніх років російська влада та кремлівські пропагандисти стверджували, що Захід виношує підступні плани з перетворення України на аграрний придаток. За їхніми словами, українська важка промисловість нібито Заходу не потрібна, а потрібні тільки чорноземи, тож усі заводи "розпилять на метал і засіють усе ріпаком". Однак після захоплення нових територій України Росія заявила, що відновлювати промисловість там не будуть.

Про це у своєму Telegram-каналі пише український журналіст і блогер Денис Казанський, який звернув увагу на публікацію планів Кремля у російських ЗМІ.

"А тепер російська влада оголосила, що не відновлюватиме промислових підприємств у захоплених містах Донбасу, оскільки це "нерентабельно". Економіку Донбасу "визволителі" переглядатимуть, спираючись на сільське господарство. Ось так. При "фашистах" 30 років "Азовсталь" була рентабельною, а після приходу "русского мира" раптово з'ясувалося, що вона не потрібна та краще садити городи", - зазначив журналіст.

За його словами, Росія реалізувала пророцтво, яким раніше лякала жителів Донбасу щодо України.

"Усе як завжди. Росія завжди втілює у життя ті жахи та звірства, які приписує своїм ворогам. Скільки лякали Донбас бандерівцями, які мріють його знищити, а у підсумку прийшли росіяни та цілі міста стерли у труху", - підкреслив він.


Нагадаємо, раніше Бедняков заявив, що у Маріуполі РФ прикриває "відновленням" скоєні нею ж злочини.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Денис Казанский

Останні новини