17 січня 2023, 08:10

Не тільки Донбас: Селезньов озвучив три напрямки, де армія Путіна готується до наступу

Донбас, Київ і Запорізька область – це ті три напрямки, де ЗС РФ можуть готувати наступ, заявив Селезньов.

Не тільки Донбас: Селезньов озвучив три напрямки, де армія Путіна готується до наступу

Сьогодні, 17 січня, військовий експерт Владислав Селезньов озвучив три можливих напрямки, за якими армія Путіна готує новий масштабний наступ у 2023 році. Для цього окупанти вже підготували резерв зі 150 тисяч мобілізованих.

Однак останні події на полі бою свідчать про те, що окупанти не можуть повністю захопити навіть невелике місто Соледар, заявив Селезньов в інтерв'ю ресурсу "Обозреватель".

Прокоментував військовий експерт і ситуацію навколо призначення Герасимова на посаду командувача ЗС РФ в Україні. З його слів, Путін як колишній розвідник вирішив створити конкуренцію у своїй армії. З одного боку, це Шойгу - Герасимов - Лапін, а з іншого - Пригожин - Кадиров - Золотов.

Призначення Герасимова - це спроба Путіна сконцентрувати в одних руках зусилля з виконання "СВО" в Україні. При цьому не варто забувати, що за штатним розкладом Герасимов і Суровікін залишилися на "старих" посадах.

Селезньов повністю згоден із Головнокомандувачем ЗСУ Залужним, який уже окреслив три напрямки, де окупанти можуть почати наступ у поточному році.

Найреальніше - Донбас, коли противник усе ж таки спробує вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

Другий варіант - відразу ж після реалізації першого почати наступ на Запоріжжя. Мета - захоплення всієї області та створення раніше анонсованої псевдодержави "Новоросія".

Третій варіант - повторний наступ на Київ. При цьому Селезньов поки що не знає, якими силами або способами Путін зможе досягти цієї мети.

Раніше ми повідомляли, що напруга між Пригожиним і Кремлем є. Про це заявили не тільки у пресслужбі Путіна, а й у ПВК "Вагнер".

Нагадаємо, аналітики з Інституту вивчення війни озвучили справжню причину призначення Герасимова на посаду командувача "СВО" в Україні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини