16 січня 2023, 18:11

Війну з РФ можна зупинити тільки одним способом: Подоляк озвучив свій варіант

Усіма своїми діями РФ дає чітко зрозуміти, що її просто необхідно перемогти на полі бою, заявив Подоляк.

Війну з РФ можна зупинити тільки одним способом: Подоляк озвучив свій варіант

Сьогодні, 16 січня, радник глави Офісу президента України назвав тільки один шлях, який допоможе завершити війну проти РФ, і це точно не переговори.

На своїй сторінці у Twitter Михайло Подоляк опублікував черговий пост про звірства російської армії в Україні.

Він одразу ж заявив, що відтепер не треба робити вигляд, що "хтось чогось не розуміє". Путін без причини просто взяв і напав на Україну. Кремль веде війну проти України всіма доступними видами зброї. Росія вбиває цивільне населення та скоює злочин проти всього людства. З такими домовлятися про мир неможливо, а просто треба взяти та виграти війну.

Одночасно з цим уже у лютому Київ планує анонсувати світу свою формулу миру, що складається з 10 пунктів. Головний посил - повне виведення російських військ з території України та відновлення територіальної цілісності країни.

Раніше Подоляк озвучив приблизну цифру втрат ворожої армії у боях на Бахмутському напрямку. Там ішлося не про одну чи дві тисячі, а від 10 до 20 тисяч.

Нагадаємо, що за 11 місяців війни РФ втратила у боях проти ЗСУ 77% завербованих у в'язницях ув'язнених. Російські військові блогери підтвердили великі втрати серед "вагнерівців", заявивши, що поки немає нового поповнення.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Подоляк

Останні новини