16 січня 2023, 08:27

Шустер зробив важливий прогноз щодо завершення конфлікту в Україні й участі НАТО у війні

Савік Шустер вважає, що НАТО не вдасться уникнути вступу у війну між Україною та Росією.

Шустер зробив важливий прогноз щодо завершення конфлікту в Україні й участі НАТО у війні

За словами відомого журналіста та телеведучого Савіка Шустера, Захід дасть ЗСУ будь-яку необхідну зброю, щоб українці швидше здобули перемогу над російським агресором. Кривава війна має бути закінчена протягом 2023 року.

Усі партнери "чекають на український наступ і всіляко допомагатимуть".

"Я думаю, що Україні буде дано все, щоб Україна себе звільнила та зберегла свою свободу, незалежність, суверенітет... Заходу зараз це дуже важливо... фронт український треба закривати чим швидше, тим краще", - зазначив Шустер в інтерв'ю виданню "Гордон".

За його словами, Північноатлантичний альянс не зможе уникнути участі у війні. Є передумови до конфлікту в Азіатсько-тихоокеанському регіоні. У китайських ЗМІ вже з'явилася стаття у стилі російської пропаганди про те, нібито з подачі Вашингтону США та Японія змовилися про намір зробити Тайвань "осередком конфлікту". У цей конфлікт втягнуть весь колективний Захід. Два фронти одночасно - це занадто.

"Ось, з моєї точки зору, все одно (НАТО - ред.) не вийде не увійти (у війну), тому що чогось вони натворять ще ці росіяни. Але війну в Україні точно треба закінчувати, точно треба закінчувати перемогою України та швидко", - зазначив журналіст.

У НАТО й України повністю збігаються думки, що війну потрібно завершити протягом поточного року, а стратегічна ініціатива ЗСУ дозволить цього досягти.

Раніше Шустер розповів, що у Кремлі хаос, а Путін боїться вилазити з бункера.

Повідомлялося, що Захід більше не боїться Росії та зняв табу на передачу Україні "провокаційного" для Кремля озброєння, яке раніше вважалося забороненим.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Сеть

Останні новини