13 січня 2023, 10:11

Труни з Макіївки у Росію: Шейтельман вказав на важливий момент, який переломить реакцію суспільства РФ

Відомий політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, коли у російському суспільстві почнеться бунт проти влади, яка відправляє чоловіків на забій.

Труни з Макіївки у Росію: Шейтельман вказав на важливий момент, який переломить реакцію суспільства РФ

Російсько-ізраїльський політтехнолог і письменник Михайло Шейтельман, який нині проживає в Україні, розповів про ефект від ліквідації у Макіївці Донецької області понад 600 російських мобілізованих.

За його словами, цей момент відіграє важливу роль у плані реакції суспільства у РФ, яке продовжує покірним стадом іти воювати за шизоїдні ідеї диктатора.

Зараз по Росії йдуть труни так, як було у Радянському Союзі після його вступу у війну в Афганістані. Чим більше "200-х" звезуть одночасно в одне місце, тим швидше почнеться народний бунт, переконаний експерт.

"Те, що зараз привезли чи то у Саратов, чи то у Самару з Макіївки, це важливо, що їх так багато з одного й того ж місця. Коли у кожному регіоні таке буде, тоді почнеться", - сказав Шейтельман в інтерв'ю виданню "Гордон", опублікованому на Youtube.

Політтехнолог зазначив, що після оголошення Путіним мобілізації у вересні 2022 року частина росіян втекла за кордон, але вже відсотків 80 повернулася, тому що закінчився призов і засоби для існування. Кремль не полишає планів відновити мобілізацію та відправити на війну як гарматне м'ясо ще кілька сотень тисяч непідготовлених чоловіків.

"Нових 300 тисяч ("мобіків"), я думаю, наберуть поки що спокійно. Але є питання: скільки разів таких ітерацій можна допустити. Вони не нескінченні. Терпіння не нескінченне... Дві-три ще, думаю", - вважає політтехнолог.

Потім у суспільстві відбудеться перелом із вибуховою реакцією.

Нагадаємо, Шейтельман заявив, що до перемоги України залишилися лічені місяці, а Росії як держави фактично вже не існує.

Раніше родичі знищених у новорічну ніч в окупованій Макіївці "мобіків" заявили, що не вірять офіційній версії події від Міноборони РФ. Вони скаржаться, що "всім закривають роти".

Раніше у Мережу виклали останнє фото з новорічного застілля військових у ПТУ Макіївки напередодні точного удару HIMARS.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Михаил Шейтельман

Останні новини