3 січня 2023, 09:58

Путін обрав нові цілі для нанесення ракетних ударів: Грабський озвучив свій прогноз

Ворог може завдавати ударів по мостах, тунелях і транспортних об'єктах, вважає військовий експерт Сергій Грабський.

Путін обрав нові цілі для нанесення ракетних ударів: Грабський озвучив свій прогноз

Військовий експерт Сергій Грабський не виключає, що у 2023 році Путін може обрати нову ціль для нанесення ракетних ударів. Не виключено, що ними будуть мости, транспортні об'єкти та тунелі.

Про це експерт заявив у прямому ефірі національного телемарафону сьогодні, 3 січня.

За словами Грабського, пропагандисти не раз говорили про те, що транспортні об'єкти така сама важлива інфраструктура, як і критична.

Після того як з жовтня 2022 року окупанти завдали 7 ударів по критичній інфраструктурі України та не досягли бажаної мети, Путін може віддати наказ переключитися на транспорт. У Кремлі не раз говорили, що залізниця є провідним логістичним шляхом, яким на фронт надходить військова техніка, передана Заходом.

Також не виключено, що противник битиме по мостах і тунелях. Однак навіть у разі ударів по транспортній інфраструктурі бажаного ефекту Москва не отримає. Найголовніший плюс у тому, що українська залізниця має багато розгалужень, а отже є можливість один маршрут замінити на інший. Навіть у разі повного руйнування залізниці ЗСУ не залишиться без озброєння. Для цього існують й інші логістичні шляхи.

З 10 жовтня окупанти стали здійснювати масований ракетний обстріл по критичній інфраструктурі України. Для цієї мети використовуються як крилаті ракети, так і іранські дрони-камікадзе.

Однак 7 масованих атак не принесли належного ефекту, на який розраховували у Міноборони РФ і у Кремлі.

Західні експерти не раз говорили про те, що удари по критичній інфраструктурі здатні завдати серйозної шкоди армії, яка веде бій з окупантами.

Раніше у британській розвідці озвучили картину під Бахмутом, вказавши на той факт, що особливого просування в окупантів немає та не буде.

Нагадаємо, Жданов назвав два шляхи, що дають можливість Україні зупинити агресію з боку РФ після виходу на свої кордони від 1991 року.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини