28 грудня 2022, 09:54

Від наступу до повного звільнення: експерти озвучили п'ять сценаріїв війни в Україні у 2023 році

Західні експерти й аналітики озвучили п'ять сценаріїв розвитку війни РФ проти України.

Від наступу до повного звільнення: експерти озвучили п'ять сценаріїв війни в Україні у 2023 році

Напередодні низка експертів виступила зі своїми прогнозами щодо подальшого розвитку подій в Україні, зокрема ситуації на фронті у 2023 році.

Військові експерти й аналітики дали свій прогноз для ресурсу ВВС.

Заступник директора Інституту стратегічних досліджень (Велика Британія) Майкл Кларк упевнений, що навесні 2023 року РФ знову перейде у наступ. Наразі в Україні перебуває всього 50 тисяч мобілізованих, але навесні варто очікувати ще 250 тисяч, які зараз проходять підготовку на полігонах у РФ і РБ.

Російський аналітик Андрій Піонтковський не сумнівається, що до кінця весни 2023 року Україна поверне всі втрачені території після 24 лютого 2022 року. Перший фактор - мужність українських захисників, а другий - допомога з боку Заходу.

Співробітниця Королівського коледжу Лондона Барбара Занчетта заявила, що Путін сильно прорахувався, коли вирішив, що Захід не допомагатиме Україні у війні проти РФ. Сама ж війна триватиме не один рік і не закінчиться у 2023 році.

Американський генерал Бен Ходжес, навпаки, впевнений, що зараз перевага на боці ЗСУ, та наступного року війна може бути закінчена. Звільнено буде не тільки Донбас, а й Крим.

Військовий експерт з Ізраїлю Давид Гендельман вважає, що у новому році РФ перейде у наступ, розраховуючи на мобілізованих. При цьому ЗСУ вестимуть контрнаступ на Запорізькому напрямку з метою звільнення Мелітополя та Бердянська. Тільки морози можуть дати зрозуміти, коли ж закінчиться війна.

Раніше українські захисники з "Карпатської Січі" показали результати роботи артилерії ворожої позиції на Луганщині.

Нагадаємо, бійці з НГУ показали роботу FPV-дронів проти ворожих БМП на Авдіївському напрямку.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини