19 грудня 2022, 07:55

Цимбалюк розповів, кому було адресовано "головний посил" Залужного: "Не зовсім правильні..."

Український журналіст Роман Цимбалюк припустив, до кого звертався Залужний, коли давав інтерв'ю західному виданню.

Цимбалюк розповів, кому було адресовано "головний посил" Залужного: "Не зовсім правильні..."

На думку Романа Цимбалюка, Головнокомандувач Збройними силами України своєю промовою намагався донести інформацію не тільки західним партнерам, а й громадянам нашої країни, тим, хто вважає, що війна скоро закінчиться, недооцінюючи ситуацію та ворога. Відомий журналіст переконаний, що головний посил був адресований саме цим двом категоріям людей.

Інтерв'ю Романа Цимбалюка для програми "ТСН" можна подивитися на каналі YouTube.

Журналіст висловив своє враження від слів Валерія Залужного виданню The Economist: "Як мені здається, головний посил Головнокомандувача України був насамперед нашим партнерам і громадянам нашим теж. Партнерам - давайте зброю, а громадянам, що ось ці шапкозакидацькі настрої, вони не зовсім правильні. Частково, у нас же, знаєте, є там, любимо поміркувати, що у них залишилося ракет на два чи три масовані залпи. Мені здається, що ми не повинні шукати у цьому якусь розраду".

Роман Цимбалюк нагадав про те, що загроза з боку Республіки Білорусь не тільки присутня, а й зростає і не варто про це забувати. Пояснив, що фронт не статичний і картина бойових дій змінюється постійно, а пожвавлення на кордоні з Білоруссю може означати підготовку до повторного наступу на Україну.


Тим часом Цимбалюк розповів про новий злочин РФ проти України.

Раніше Березовець пояснив, чому слова Залужного "багатьох людей привели у стан шоку".

Нагадаємо, Ходжес прокоментував заяву Залужного, що Росія "знову піде на Київ".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Роман Цимбалюк

Останні новини