9 грудня 2022, 18:22

"Скочування у диктатуру та війни угруповань", – експерти спрогнозували Росії "темне" майбутнє

Російський диктатор Володимир Путін веде країну за дуже сумним сценарієм аж до кримінальної війни угруповань.

"Скочування у диктатуру та війни угруповань", – експерти спрогнозували Росії "темне" майбутнє

У 2023 році Росію, вочевидь, очікують дуже серйозні потрясіння. Путінський режим веде країну у прірву.

Найімовірніші сценарії, які можуть статися у РФ, озвучили в ефірі "Радіо Свобода" журналіст Сергій Медведєв і політолог Іван Преображенський.

Медведєв назвав три варіанти, за якими, на його думку, може піти ситуація у РФ. Перший - "повільне занурення у трясовину" за прикладом Венесуели або Ірану. Другий - різке скочування країни у диктатуру, як у КНДР. І третій, позитивний сценарій, це несподіване зникнення Путіна, перехід влади до реформаторського крила, яке почне згортати війну та домовлятися із Заходом.

Преображенський був більш песимістично налаштований. На його думку, Путін повністю втратив адекватність. Він вважає, що історія обернеться якимось зривом диктатора, який коштуватиме йому життя та приведе країну до війни угруповань. Тригером може стати, наприклад, втрата диктатором Криму, після якого він почне "зачищати" своє оточення, а воно, своєю чергою, позбудеться його.

"Зміни після смерті Путіна просто неминучі, тому що, за моїми відчуттями, значна частина його оточення орієнтується на силовий сценарій поділу влади", - розповів політолог.

На його думку, це не стане громадянською війною, оскільки у Росії сьогодні немає ні громадян, ні ідей. Ситуація набуде форми кримінальної війни угруповань за владу, як у Кубі.

"Ось цей жах без кінця може мати цілком кубинське обличчя з обмеженими репресіями, з обмеженою соціальною кризою, але такою, що дуже довго триває", - попередив Преображенський.

Раніше Валерій Соловей розповів про рішення еліт у Кремлі через поганий стан диктатора Путіна.

Ми також писали, що "нафтовий зашморг" затягується. Путінському режиму залишилося півроку.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини