5 грудня 2022, 23:05

Путін вимагав від Інтерполу видати йому Невзорова – Портников

Невзоров був одним із перших, хто спрогнозував вторгнення військ РФ в Україну, а також їхню невдачу, тому у російської верхівки з ним "особливі рахунки".

Путін вимагав від Інтерполу видати йому Невзорова – Портников

Російський диктатор Володимир Путін вимагав від міжнародної правоохоронної організації Інтерпол видати йому відомого журналіста та публіциста Олександра Невзорова, розповів Віталій Портников на своєму каналі в YouTube.

Інтерпол відмовився видавати Москві Невзорова, коли той, перебуваючи у зарубіжній поїздці, відмовився повертатися до РФ і публічно засудив вторгнення в Україну.

До цього Невзоров постійно критикував Путіна, засуджував неодноразово анексію Криму та війну на Донбасі, покладаючи головну провину за ці події саме на президента РФ і його найближче оточення.

"Очевидно, що по відношенню до Невзорова у російської влади свій рахунок, оскільки він був одним із перших, хто передбачив напад Росії на Україну, а також поразку РФ у цій війні", - підкреслив Портников.

Також він підкреслив, що Інтерпол не видав Росії не тільки Невзорова, а й інших відомих опозиціонерів, які емігрували зі "скрепної" країни, оскільки всі ці запити на видачу мали явно політичний характер.


Нагадаємо, Невзоров застеріг керівництво РФ від "ядерних" загроз цивілізованому світу.

Крім того, публіцист передбачив сумну долю ОДКБ.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Виталий Портников

Останні новини