30 листопада 2022, 09:20

"Ходять чутки..." – Пономарьов пролив світло на "таємні переговори" Лукашенка із Заходом

Ілля Пономарьов сумнівається у тому, що Лукашенко проводив закулісні переговори із Заходом за допомогою покійного (ймовірно, отруєного Кремлем) міністра закордонних справ Білорусі Макея.

"Ходять чутки..." – Пономарьов пролив світло на "таємні переговори" Лукашенка із Заходом

Російський опозиційний політик, ексдепутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов зазначив, що ходять різні чутки про таємні переговори Макея від імені Лукашенка із Заходом. "Я це чую вже протягом трьох або чотирьох місяців. Але підтверджень цьому я ніяких не знайшов. Щоразу, коли починаю перевіряти те, що мені кажуть люди, ця інформація не підтверджується. Не видно, щоб це було так. І я насправді у цьому сумніваюся", - висловив свою думку експерт в інтерв'ю Євгенії Кутнової для YouTube-каналу Politeka Online.

Під час бесіди Пономарьов заявив, що насправді неважливо, чи було вбито Макея на замовлення Москви, чи він помер власною смертю. "Важливо те, що на цю тему думає Лукашенко. А він явно вважає, що є серйозна ймовірність того, що Макей був убитий. І Москва, зокрема таким каналом, як "Генерал СЗР", підтримує у ньому цей конспірологічний настрій, тому що їй дуже вигідно, щоб Лукашенко вважав смерть Макея замовною. Тепер Москва буде використовувати цей важіль для того, щоб натиснути на Лукашенка та сказати: "Ти наступний".", - пояснив політик.

На думку Пономарьова, сьогодні у Москви є всі шанси "дотиснути" Лукашенка, змусивши його відправити білоруські війська в Україну.

Нагадаємо, Ілля Пономарьов розповів, куди пропав Путін: "Брали участь росіяни".

Також Ілля Пономарьов повідомив, що саме запропонував Україні Путін: "Просить переговори за програмою-мінімум".

Раніше Ілля Пономарьов відповів на запитання, хто координує партизанський рух у Росії.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Илья Пономарев

Останні новини