25 листопада 2022, 08:21

"Особисте оточення Путіна визнало поразку в Україні", – Піонтковський озвучив плани "людей" глави РФ

Особисте оточення Путіна прекрасно розуміє, що треба домовлятися із Заходом і бажано без самого президента РФ.

"Особисте оточення Путіна визнало поразку в Україні", – Піонтковський озвучив плани "людей" глави РФ

Російський політолог Андрій Піонтковський у прямому ефірі на каналі "Утро февраля" поділився своєю думкою щодо ситуації в Єревані під час саміту лідерів ОДКБ.

Також політолог не виключає, що якщо прем'єр-міністром Ізраїлю все ж таки буде Біньямін Нетаньяху, то він почне активніше надавати допомогу Україні, ніж його попередник, інформує телеканал "Прямий".

Піонтковський нагадав, що все своє життя Нетаньяху присвятив боротьбі за існування такої держави, як Ізраїль. Йому зрозумілий і сам термін "свобода", і "боротьба за незалежність".

Не згоден політолог із тією думкою росіян, що після відступу російської армії з-під Херсону намітився розкол у політичному суспільстві самої РФ. Піонтковський навів як приклад пропагандиста Михайла Ходаренка, який після Херсонуа почав розуміти всю безнадійність ситуації, що склалася для російської армії.

Щодо прихованої ув РФ мобілізації, то належного ефекту вона не матиме. Усі ці люди не тільки не підготовлені, а й не мотивовані. У РФ уже немає охочих іти на війну проти України. Якщо такі й були, то вони на сьогодні закінчилися.

Політолог згадав день народження Путіна, на який прийшло мінімум людей. Ось вони і мають вплив на диктатора. Найголовніші - брати Ковальчуки, які можуть говорити з президентом РФ на ти. Чемезов і Ротенберг також входять в оточення Путіна. Решта - "холуї" таі "підлабузники". Загальний настрій цієї "верхівки" - треба терміново рятувати свої життя, домовившись із Заходом.


Раніше Піонтковський розповів про те, як після Херсону різко змінилася риторика у пропагандистів Кремля.

Нагадаємо, зі слів Піонтковського, зараз на очах у всього світу відбувається найбільша в історії РФ політична та військова поразка.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини