23 листопада 2022, 08:22

"Найбільш токсичні персонажі зникнуть", – Подоляк дав прогноз щодо РФ

У РФ почнеться внутрішній конфлікт, який призведе до заміни політичної еліти, заявив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк.

"Найбільш токсичні персонажі зникнуть", – Подоляк дав прогноз щодо РФ

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк дав свій прогноз щодо політичної ситуації у РФ, яка чекає на країну вже за кілька місяців.

З його слів, на політичній арені РФ з'явилися нові фігуранти, які активно "атакують Путіна", заявив Подоляк в ефірі національного телемарафону.

Найперше та найважливіше полягає у тому, що у російській еліті буде розкол, а РФ доведеться пройти шлях через "внутрішньополітичну трансформацію".

Друге, після програшу Україні всій РФ доведеться пройти шлях "оновлення політичної еліти". Однак сама трансформація не відіб'ється на контролі зброї, тому що без неї не буде існувати і самої Росії.

Подоляк очікує, що з політичної арени РФ зникнуть усі "токсичні персонажі", а сам Путін втратить вплив. Усі ці події відбудуться не у далекому майбутньому, а вже за місяць чи два, заявив радник.

Ще 7 листопада президент України дав зрозуміти, що готовий сісти за стіл переговорів з РФ після повного відновлення територіальної цілісності своєї країни.

Уже 16 листопада Володимир Зеленський заявив, що росіяни зможуть зберегти свою країну, якщо "позбудуться політиків, які сповідують агресію".

Крім того, зі слів Подоляка, якщо зараз сісти за стіл переговорів із РФ, то це буде дорівнювати капітуляції.

Нагадаємо, західна преса повідомляє про те, що ЦРУ готове завербувати до своїх лав росіян, які незадоволені політикою Путіна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Подоляк

Останні новини