12 листопада 2022, 17:38

Після Херсону злам у війні остаточно відбувся, Путін програв – Валерій Соловей

Втеча російської армії з Херсону – найтяжча поразка диктатора Володимира Путіна у війні.

Після Херсону злам у війні остаточно відбувся, Путін програв – Валерій Соловей

Злам у війні РФ проти України, який передрікали багато військових експертів, відбувся. Він став очевидним, коли армія України змусила тікати російських окупантів із Херсону.

Про це розповів відомий російський політолог Валерій Соловей в інтерв'ю Олександру Плющеву на його каналі в YouTube.

"Пам'ятаєте, ми багато разів говорили, що на рубежі вересня - серпня почався стратегічний перелом, що в української сторони з'явився шанс перехопити стратегічну ініціативу? Я знаю просто реакцію російської сторони та можу впевнено сказати, що вчора та сьогодні цей перелом відбувся", - заявив Соловей.

Те, що відбувається, він назвав "колосальною поразкою" диктатора РФ Володимира Путіна не тільки у військовому сенсі, а ще й у політичному та моральному. Кремлівські еліти саме так сприйняли втечу ЗС РФ із Херсону.

"Він (Путін - ред.) знає, що зганьбився. Це одна з причин, через яку він не поїде на саміт G20. Він знає, що його піддадуть там остракізму, саме публічному. New York Times добре написала, що це публічне й особисте приниження особисто Путіна. Це насправді так. Його вже піддали остракізму у Самарканді. І зараз це буде посилюватися. Усі бачать, що той міф, який він формував (найстрашніша людина світу, найвпливовіша, найбрутальніша), усе це розвіялося. Для російського істеблішменту все це теж розвіялося, він втратив віру в успішність Путіна", - констатував російський політолог.

Нагадаємо, те, про що шепочуться еліти РФ, уперше озвучено вголос: після Херсону ідеолог "руского мира" закликав позбутися Путіна.

Також і Арестович констатував злам двох головних скріп РФ.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Валерий Соловей

Останні новини