10 листопада 2022, 07:20

Уперше у війні Росія заговорила мовою компромісів – Бутусов

Кремль, просячи Україну про переговори, хоче не припинення війни, а виграти час, упевнений Юрій Бутусов.

Уперше у війні Росія заговорила мовою компромісів – Бутусов

Через 8 місяців війни Кремль забув про мову ультиматумів і перейшов на мову компромісів. Влада РФ майже щодня закликає Київ сідати за стіл переговорів.

Що відбувається, розповів у своєму блозі у Facebook відомий український журналіст, військкор і громадський діяч Юрій Бутусов.

Кремль уже не згадує про "денацифікацію" та "демілітаризацію", які використовував для виправдання військового вторгнення в Україну у лютому 2022 року. Від цих цілей окупанти відреклися, що красномовно свідчить про провал не лише ЗС РФ, а й усієї політики диктатора Володимира Путіна.

Бутусов попередив, що Кремль не має наміру зупиняти загарбницьку війну. Його мета - виграти час, втягнувши Київ у переговори.

Журналіст назвав два головні завдання, які Путін хоче вирішити, примусивши Київ до переговорів. Перше - це вплинути на позицію США, зупинивши розрив відносин із Заходом. Друге - зупинити бойові дії на українських фронтах, щоб уникнути повного розгрому.

"Путіну потрібен час, щоб реорганізувати свої війська, розгорнути стратегічну оборону на всьому фронті, підготувати масштабні наступальні операції, до яких російська армія наразі не готова", - розповів Бутусов.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Захарова просить Україну про переговори.

Також Мірошников сказав, навіщо Путіну терміново потрібні переговори.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юрий Бутусов

Останні новини