28 жовтня 2022, 19:57

Пропаганда РФ сильно підвела Кремль: "Небезпечніше, ніж неготовність армії"

На восьмий місяць повномасштабної війни РФ проти України частково мобілізовані росіяни нарешті почали усвідомлювати, що так і не зрозуміли мети "спецоперації" Путіна.

Пропаганда РФ сильно підвела Кремль: "Небезпечніше, ніж неготовність армії"

Головною проблемою, що розкрилася, і бідою державного масштабу у РФ стало те, що після оголошення часткової мобілізації відірвані від пропагандистських телеекранів громадяни усвідомили: вони так і не зрозуміли, кого, від кого і в ім'я чого їм належить захищати на війні.

ТГ-канал "Кремлівський безбашенник" пише, що після отримання повісток громадяни РФ зіткнулися з реальністю, де питань більше, ніж відповідей. Пропаганда не впоралася із завданням і не "пояснила", навіщо потрібна ця війна.

"Чи то Донбас від укрон******в, чи Батьківщину від наближення НАТО, чи самих себе від власної держави та її наполегливих представників, які у військкоматах, які на вулицях, які у метро. Коротше, як не намагалися пропагандисти, а у головах багатьох вийшла повна каша. А це набагато небезпечніше, ніж просто банальна неготовність..." – пишуть автори каналу.

Нагадаємо, 27 жовтня під час виступу на "Валдаї" Путіну у вічі сказали, що суспільство не розуміє план війни. Він заявив, що, як і раніше, знищення України у Москві вважають "допомогою Донбасу".

Також Путін визнав себе авторитарним диктатором і звинуватив Захід у намірі "надати собі всі ресурси людства".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини