18 жовтня 2022, 12:53

Арестович озвучив можливу дату наступу окупантів на Київ

Окупанти не залишили спроби захопити столицю України через територію Білорусі.

Арестович озвучив можливу дату наступу окупантів на Київ

Сьогодні, 18 жовтня, у розмові з Фейгіним Арестович озвучив прогноз щодо поновлення штурму Києва з боку російської армії. Він не виключає, що вже цього року Путін спробує повторити наступ на Київ із метою захоплення столиці.

За словами радника глави Офісу президента України, наступ з боку російської армії можливий вже у листопаді чи грудні 2022 року, передає УНІАН.

За його словами, серйозно ставитись до загроз самопроголошеного президента РБ Лукашенка не варто. Проте Кремль може ще раз використати територію Білорусі для нового наступу на Київ.

Арестович заявив, що про це свідчать ешелони військової техніки, які протягом поточного тижня почали прибувати до РБ із території РФ. Йдеться про 170 танків і 100 мінометів і гармат.

Радник глави Офісу президента України не виключає, що РФ потихеньку створює нові угруповання на території РБ, щоб потім пустити їх у хід проти України. Не виключено, що основу становитимуть мобілізовані без належної підготовки, а отже серйозної загрози вони не нестимуть. Арестович, виходячи з рішення Путіна, не виключає, що російський диктатор цілком може віддати наказ про наступ на Київ.

Швидше за все, штурм може розпочатися або наприкінці листопада, або ж у середині грудня, але у 2022 році. Однак за будь-яких розкладів на російську армію в Україні чекає лише смерть.


Раніше Арестович у розмові з Фейгіним розповів про бої за Бахмут і озвучив кількість убитих з боку ворожої армії.

Нагадаємо, Гуменюк поділилася останніми новинами з Південнобузького напрямкуя, заявивши, що до ХерсонуУ майже рукою подати.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини